Okulumuz Hakkında

02724112016
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz; Cumhuriyet İlkokulu olarak öğrencilerimizi bu hedefler doğrultusunda yetiştirmektir. Dünyada insanların başaramayacağı hiçbir iş yoktur. Bazı işler biraz zaman alır. Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise; başaracağım diye başlayarak, sonunda başardım diyebilenindir" sözünde olduğu gibi çalışarak ülkemizi emin ellere bırakmak istiyoruz. Saygılarımla.

MİSYON

Misyonumuz; Gelecek yıllarda birileri tarafından yönetilen değil, aklı ve ilmi sayesinde kendisine ve ülkemize yararlı, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda topluma yön veren iyi bir yönetici olmalarını sağlamaktır. Gelecek yıllarda ülkemizi bu çocuklara emanet edeceksek; ülkemizi dünya ülkeleri içerisinde lider ülke yapmayı hedefliyorsak, lider ülkenin yöneticilerini de iyi yetiştirmemiz gerekmektedir. Öğrencilerimize geçmişimizi ve milli kültürümüzü unutmamalarını sağlamamızın yanında; teknolojik gelişmelerden haberdar olmalarını, onlardan en iyi şekilde yararlanmak gerektiğini öğretmektir. Çocuklarımızı ilköğretim kademesinde çok iyi yetiştirmeliyiz ki sonraki yıllarda zorlanmasınlar.

Öğretmen

Rehber Öğretmen